Sprogimas

Personalo administravimo paslaugos – įmonėms, siekiančioms daugiau

personPersonalo administravimas reikalauja ne tik daug specifinių žinių, bet ir išeikvoja nemažai laiko sąnaudų. Dėl to savo laiką branginančios, į verslo vystymą ir plėtrą investuojančios įmonės personalo administravimą patiki išorės partneriams.

Kam verta patikėti personalo administravimo užduotis?

 

 

Personalo administravimo užduotys – ypač svarbios kiekvienai įmonei, todėl jos turėtų būti deleguojamos tik patikimiems, kompetentingiems ir įdirbį šioje srityje turintiems išorės personalo administratoriams. Jau ne vienerius metus vyrauja tendencija, kad įmonės, kurios ieškodamos komandos narių, juos vertindamos ar testuodamos suburtą komandą, bent kartą naudojosi personalo paieškos agentūros paslaugomis, bendradarbiavimą su agentūra tęsia ir toliau. Minėtos agentūros specialistai specializuojasi ne tik darbuotojų paieškų ir atrankų sferose, bet taip pat tokioje specifinėje srityje, kaip personalo administravimas.

 

Kas yra personalo administravimas?

 

Išorės personalo administratorių paslaugos apima visas galimas su personalo administravimu susijusias funkcijas: pradedant naujų darbuotojų įdarbinimo procedūromis, visų einamųjų personalo administravimo reikalų administravimu ir baigiant atleidimo procedūrų atlikimu bet kokiu pagrindu pasibaigus darbo santykiams tarp darbdavio ir darbuotojo. Išorės personalo administratoriai, esant poreikiui, komunikuoja ir su Valstybine darbo inspekcija.

 

Nusprendus deleguoti personalo administravimo užduotis išorės specialistams, kiekviena įmonė turėtų žinoti keletą svarbių dalykų. Vienas jų: įsigytas paslaugų paketas turi atitikti įmonės poreikius. Personalo administravimas, kaip paslauga, apie kurią daugiau galite sužinoti, sekdami šią nuorodą: https://emplonet.lt/klientams/personalo-administravimas/, gali apimti visas Jūsų įmonės personalo administravimo funkcijasį. Taip pat išorės specialistams gali būti perduota tik dalis personalo administravimo funkcijų. Kitaip tariant, personalo administravimo paslaugos yra orientuotos į kiekvienos įmonės individualius poreikius, todėl ir paslaugų apimtys gali skirtis, priklausomai nuo konkrečios įmonės pageidavimų.

 

Patikėjus visas arba dalį su personalo administravimu susijusių užduočių ir funkcijų išorės partneriams, įmonė visada galės būti tikra, kad patikėtos užduotys yra atliekamos laiku, greitai ir kokybiškai, laikantis visų privalomų teisės aktų reikalavimų. Be to, apie visus procesus įmonė yra reguliariai informuojama, todėl net nepajaučia, kad personalo administratorius dirba ne jos biure.

 

Personalo administravimo paslaugų kaina priklauso nuo to, kokios yra darbų apimtys. Delegavus visas personalo administravimo funkcijas, kaina, žinoma, yra didesnė, nes išorės personalo administratoriai sunaudoja daugiau laiko sąnaudų. Kaina taip pat priklauso ir nuo to, koks yra paslaugos teikimo laikotarpis, koks administruojamų darbuotojų bylų skaičius ir t. t.

 

Deleguoti norimos apimties personalo administravimo užduotis išorės specialistams gali visos įmonės, nepriklausomai nuo to, kuriame Lietuvos ar kitos Baltijos šalies mieste jos vykdo savo veiklą.

23-186b

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode