Sprogimas

DOMINO teatras pristato kultinę prancūzų komediją „Boeing Boeing“

Gruodžio 15 d. kokybiško laisvalaikio teatras DOMINO!visos Lietuvos žiūrovams padovanos prancūzų teatro legendą, milžiniško populiarumo visame pasaulyje sulaukusią situacijų komediją „Boeing Boeing“.

Iššūkį režisuoti spektaklį pagal legendinę pjesę priėmė Dainius Kazlauskas, o vaidmenis kuria DOMINO! teatro senbuviai Renata Kutinaitė, Valentinas Krulikovskis, Tomas Žaibus, Agnė Levickaitė bei dvi šio teatro debiutantės, žiūrovams Lietuvoje puikiai pažįstamos aktorės Karina Stungytė ir Justina Nemanytė.

Spektaklio veiksmas vyksta meilės mieste Paryžiuje. Bernaras – jaunas, žavus amerikietis architektas. Kur kas labiau už architektūrą jis mėgsta… moteris! Taip! Dailias, seksualias, nenuspėjamas... O kuo jų daugiau, tuo gyvenimas tik įdomesnis! Trys jo sužadėtinės stiuardesės dirba skirtingose avialinijų kompanijose. Kaip patogu! Viskas, ko reikia, tai atidžiai suderinti tvarkaraščius, kad jos niekada viena kitos nesutiktų. Šiai žaviai idiliškai rutinai vadovauja ištikima tarnaitė Berta, o į svečius užsukusiam vaikystės draugui Roberui belieka tik pavydėti. Iki tol... kol koją pakiša didysis progresas: nauji  „Boeing“ lėktuvai tampa didesni, galingesni ir... greitesni! Nutinka tai, kas ir turėjo nutikti: Bernaro sužadėtinių tvarkaraščiai susipina...

Prancūzų dramaturgo Marko Kamulečio (Marc Camoletti) pjesė „Boeing Boeing“1991 m. pateko į Gineso rekordų knygą kaip daugiausiai kartų pasaulyje parodyta prancūziška pjesė. Ji pastatyta daugiau kaip 60-yje šalių, spektaklis visame pasaulyje iki dabar yra parodytas ne mažiau kaip 25 000 kartų. Po premjeros Paryžiuje, ši komedija su nedidele pertrauka buvo rodoma kasdien net 44 metus! Parašyta dar 1960 metais, pjesė netrukus debiutavo Brodvėjaus teatre, buvo ekranizuota ir laimėjo kelis reikšmingus „Tony“ apdovanojimus.

Komedijos „Boeing Boeing“ premjera visoje Lietuvoje nuo gruodžio 15 d.Bilietus į premjerą iki lapkričio 4 d. žiūrovai gali įsigyti 3 Eur pigiau. Bilietus platina KAKAVA.LT

DOMINO! teatras kokybišką laisvalaikį vertinantiems žiūrovams nuolat pristato naujausias ir įdomiausias visame pasaulyje sukurtas komedijas, spektaklius vaikams ir šeimai, šou ir muzikinius pasirodymus. DOMINO! – geros emocijos kasdien.

Teatro repertuaras – www.dominoteatras.lt ir ,,Facebook” bei ,,Instagram” paskyrose.

 

 

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode