Sprogimas

Pradeda kursuoti keleivinis traukinys Panevėžys–Mažeikiai

pradedaNuo sausio 2 dienos pradeda kursuoti kelias kryptis jungiantis keleivinis traukinys  Panevėžys–Šiauliai–Mažeikiai, pranešė „Lietuvos geležinkeliai“ (LTG). Jis pakeis maršrutus Šiauliai–Panevėžys, Radviliškis–Mažeikiai, Radviliškis–Šiauliai. 

Anot bendrovės, traukinio reisai vyks 8 kartus per dieną – tiek pat, kaip ir iki šiol kursavę traukiniai tarp Šiaulių ir Panevėžio bei Radviliškio ir Mažeikių, tuo metu vertinant visus tarp Šiaulių ir Radviliškio vyksiančius traukinius, priklausomai nuo savaitės dienos, ja per dieną kursuos 20-28 traukiniai. 

„Po išsamių ne vieną mėnesį trukusių diskusijų su suinteresuotomis grupėmis pristatome maršrutą, kuris užtikrins būtinąjį viešąjį susisiekimą Panevėžio, Šiaulių ir Mažeikių apskrityse gyvenantiems žmonėms praktiškai tokia pačia apimtimi, kaip ir iki šiol“, – pranešime teigė „LTG Link“ vadovas Linas Baužys. 

Pasak jo, atsižvelgiant į technines galimybes, traukinio sustojimo laikas Šiaulių stotyje bus suderintas su dalies kitų į Vilnių, Kauną ir Klaipėdą vykstančių traukinių tvarkaraščiu. Taip keleiviai galės patogiai pratęsti kelionę į didžiuosius Lietuvos miestus.  

Į ankstesnius reisus Šiauliai–Panevėžys, Radviliškis–Mažeikiai ir Radviliškis–Šiauliai įsigyti terminuoti bilietai galios naujajame maršrute. 

Bendrovės teigimu, ji toliau analizuos maršruto duomenis, keleivių srautus ir jų lūkesčius – esant poreikiui ir galimybėms, į juos bus atsižvelgiama, o traukinių tvarkaraštis koreguojamas. 

sumin.lrv.lt nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode