Parama dėkojame




numuseRusijos oro gynybos sistemos ankstų antradienį sunaikino tris dronus, skridusius į Maskvą, pranešė Rusijos sostinės meras.

Sergejus Sobjaninas sakė, kad, pirminiais duomenimis, aukų nebuvo.

Priešlėktuvinės gynybos pajėgos „sunaikino dronus, kurie bandė įvykdyti išpuolį prieš Maskvą“, pranešė jis per „Telegram“.

Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad vienas iš jų skrido virš Kalugos srities į pietvakarius nuo Maskvos, o kitas buvo sunaikintas į šiaurės vakarus nuo sostinės, virš Maskvos srities Istrinskio rajono.

Trečiasis buvo sunaikintas Tverės srityje į šiaurės vakarus nuo Maskvos.

„Budinčios oro gynybos sistemos sunaikino bepilotį orlaivį virš Kalugos srities teritorijos“, – platformoje „Telegram“ pranešė ministerija.

Tuo tarpu „ukrainiečių bepilotis orlaivis buvo sunaikintas priešlėktuvinės gynybos sistemų, budėjusių virš Istrinsko rajono teritorijos“, priduriama pranešime, o kitas bepilotis orlaivis „buvo perimtas virš Tverės srities teritorijos“.

S. Sobjaninas sakė, kad, pirminiais duomenimis, aukų nebuvo.

Pasak Rusijos pareigūnų, pastarosiomis savaitėmis Maskvos sritis dažnai tapdavo Ukrainos dronų atakų taikiniu.

S. Sobjaninas sakė, kad Istrinsko rajone dėl krintančių nuolaužų buvo padaryta žala, o gelbėjimo tarnybos dirba šalindamos padarinius.

Jis pridūrė, kad Tverės srities Zavidovo rajone perimtas dronas skrido Maskvos kryptimi, tačiau teigė, kad aukų ir žalos nebuvo.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode